Mūzikas nodaļas audzēkņiem sasniegumi konkursā Lietuvā

Druskininki 2017No 2017.gada 14. līdz 23.augustam Druskininkos (Lietuvā) notika jau 17. Starptautiskais konkurss "Mūzika bez robežām", kurā ar Carnikavas novada domes finansiālu atbalstu piedalījās Carnikavas Mūzikas un mākslas skolas 7.klavierklases audzēknis Margus Smotrovs (pedagogs Daiga Brokāne) pianistu-solistu kategorijā un interešu izglītības programmas saksofona specialitātes audzēknes Elīza Evalde un Luīze Baķe kopā ar skolotāju Ievu Sloku ansambļu kategorijā.
Margus Smotrovs ļoti veiksmīgi atskaņoja savu koncertprogrammu un kļuva par konkursa diplomantu savā vecuma grupā. Saksofonu ansamblis kopā ar koncertmeistari I.Sloku konkursā pārliecinoši atskaņoja sarežģīto J.B.Singelee "Duo concertante op.55" 1.daļu un muzikāli spilgto P.Iturrande "Pequena Czarda", iegūstot konkursa žūrijas visaugstāko novērtējumu - vienīgo savā grupā GRAND PRIX, kā arī naudas balvu un tiesības uzstāties konkursa Laureātu koncertā. Carnikavas Mūzikas un mākslas skolas audzēknes E.Evalde un L.Baķe kopā ar skolotāju I.Sloku pēc ļoti veiksmīgās uzstāšanās Druskininku konkursā ir uzaicinātas piedalīties starptautiskā mūzikas festivālā Brestā (Baltkrievijā) 2018.gada 8.-12.janvārī.
Apsveicam mūsu audzēkņus un viņu skolotājas ar lieliskajiem sasniegumiem un novēlam tādu pašu neatlaidību, veiksmi un panākumus turpmākajā 2017./18.mācību gadā!